Blanche serviset er inspirert av de elegante, myke rillene på undersiden av sopp, med en nesten papirlignende struktur. Med sitt moderne og unike formspråk, skaper Blanche et imponerende statement på bordet. De vide vangene og det særegne designet fremhever en tidløs eleganse som aldri går av moten.

Serviset er laget av eksklusiv benporselen, kombinerer Blanche letthet og styrke, og det hvite designet gir uendelige muligheter for kreativ borddekking. Enten det er til en høytidelig fest eller en koselig tirsdag kveld, er Blanche det perfekte valget.

Blanche serien tilbyr et bredt utvalg av deler, alt du trenger for et komplett servise. Det enkle og moderne designet gjør at serviset er like passende uansett årstid og kan enkelt kombineres med ditt personlige dekor.


Dette serviset har 11 deler. Serien inneholder tallerkener i ulike størrelse- til forrett, hovedrett og dessert, samt serveringsfat, sausenebb og gourmet bolle. I tillegg finnes det også kaffekopp og underskål.

Hvordan ta vare på
Blanche serviset ditt

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin. For best mulig å ivareta ditt servise, anbefaler vi at du vasker det på maks 55 grader i oppvaskmaskinen. Halver oppvaskmiddeldosen og bruk glansemiddel. En glansfull overflate gjør serviset mer motstandsdyktig mot riper og matthet.

Vår kvalitet
Benporselen

Dette serviset er laget av den fineste typen porselen, benporselen.