Servisene våres kan vaskes i oppvaskmaskin. For best mulig å ivareta ditt servise, anbefaler vi at du vasker det på maks 55 grader i oppvaskmaskinen. Halver oppvaskmiddeldosen og bruk glansemiddel. En glansfull overflate gjør serviset mer motstandsdyktig mot riper og matthet.

Serviser med gull eller sølvdekor er best egnet som finservise, og ikke til hverdagsbruk. Dette skyldes at gull- og sølvdekor ikke tåler høy varme ved brenning. Dekoren legges ikke på serviset før siste brenning, som er på en lavere temperatur enn de første.

Vær varsom når du stabler produktene på hverandre, foten på produktene kan skade overflaten på andre produkter dersom de blir stablet for tungt. For å unngå riper i overflatene og at produktet skal holde seg fine lengre, anbefaler vi å legge noe imellom tallerkenen som et beskyttende lag.

Det er helt normalt at serviset får spor av bruk, spesielt på tallerkener. Vanligvis er bestikkmerker(mørke striper i glasuroverflaten) forårsaket av mykt metall fra bestikk. Merkene kan som regel fjernes ved hjelp av keramikk-rens. Te og kaffe-rester kan også sette spor, dette kan du fjerne ved å la koppen stå med vann og oppvaskmiddel i noen timer.