Vår historie
Royal Porcelain

I 1999 ble det første serviset lansert i Norge. Servisene våre ble meget godt mottatt i markedet og på kort tid etablerte oss som en kvalitets merkevare innen benporselen. I dag er Royal Porcelain en av verdens ledende produsenter av høykvalitets serviser, og er en av de største merkevarene innen benporselen i Norge.

Vi står for kvalitet og godt design. Servisene våre er laget for å brukes og elskes, til alle livets store og små anledninger. Seriene våre er populære på bryllupslister og har i flere år toppet ønskeliste statistikken hos Tilbords.

Servisene oser av eksklusivitet. Perfekt for de som vil ha et forseggjort servise til fest. Vi produserer servisene våre i benporselen – den fineste typen porselen.

Vår kvalitet
Den fineste typen porselen

Alle servisene våre er laget i benporselen, også kalt Bone China. Det regnes som den fineste porselenstypen og har fått navnet sitt fordi leiren er tilsatt benaske. For øvrig består leiren av kaolin, feltspat og kvarts.

Våre fabrikker
Produsert av eksperter

Produksjonen foregår i Thailand. Effektiv ledelse, flere kvalitetskontroller og detaljert oppmerksomhet på hvert steg i prosessen gjør at produktene holder de høyeste internasjonale kvalitets standarder. Fabrikkene kan produsere opptil 30 millioner enheter i året og bruker den mest avanserte teknologi, maskiner og ekspertiser fra land som Tyskland, England og Japan.